Zorgorganisaties op zoek naar erkend meetinstrument

Het Kwaliteitskader verpleeghuiszorg vraagt zorgorganisaties om met ingang van 2018 minimaal één keer per jaar een ‘erkend’ instrument te gebruiken om cliëntervaring in kaart te brengen. De informatie kan onder andere gebruikt worden voor verbetering en keuze-informatie voor (potentiële) cliënten.

Met onderzoeken en ondersteuning van OMApp heeft u een erkend instrument die voldoet aan alle gestelde criteria. U verzamelt zorgvuldig en gedegen informatie over cliëntervaringen, u krijgt informatie die bruikbaar is voor leren en verbeteren, u heeft een flinke besparing op uw onderzoeks- en meetkosten en vermindert uw administratieve lasten.

Voor de kleine zorgorganisaties is er de VVT OK! Een kant en klare oplossing waarmee je als VVT instelling direct van start kunt met het meten van cliënttevredenheid, maar ook de medewerker tevredenheid. De vragenlijsten zijn gebaseerd op de nomen uit het kwaliteitskader, inspectienormen en inkoopeisen vanuit verzekeraars en zorgkantoor. 

info@omapp-advies.nl
06 38 32 28 92

Volg ons

Realisatie: Pica2Studio