Voor al uw kwaliteits- en tevredenheids-onderzoeken

Onze werkvelden

Tot onze klantenkring kunnen wij veel verschillende partijen rekenen, zoals gemeenten, musea, dienstverleners etc. De nadruk ligt bij ons op de zorgsector, waar wij al heel veel hebben mogen doen.

Gevalideerde onderzoeken zorgsector

Speciaal voor zorgorganisaties hebben wij voor alle doelgroepen gevalideerde onderzoeken ontwikkeld. We sluiten aan bij de richtlijnen van het Zorginstituut Nederland (VWS) en het Kwaliteitskader.

De onderzoeken worden realtime en op een innovatieve en interactieve manier ingezet. Door snel te kunnen reageren op de uitkomsten, kan de zorg écht beter gemaakt worden.

Organisaties die hier al mee werken:

  • hebben cliënten die tevredener zijn
  • hebben medewerkers die klantvriendelijker zijn
  • scoren hoger op de landelijke NPS score (wat positieve effecten heeft op de zorginkoop)

U kunt uw eigen onderzoeken gebruiken of gebruik maken van de Onderzoeksbieb, met bijvoorbeeld cliënttevredenheidsonderzoeken, medewerker belevingsonderzoeken (MTO) en audits.

Van start

Met de basis uit de Onderzoeksbibliotheek kunt u zelf van start gaan met het meten van de tevredenheid, maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze kennis en ervaring. Wij nemen u het meeste werk uit handen, van het opstellen van de vragenlijst, uitzetten van de vragenlijst, verzamelen van de data en uiteindelijk het rapporteren van de data. Deze rapportage kan op verschillende manieren samengesteld worden:

Een greep uit onze klanten

Vredewold
Dialyse Centrum Groningen
De Westerkim
Groningen Seaports
TSN Thuiszorg
Promens Care
Drents Museum
Gemeente Hoogezand-Sappemeer
Novo
Gezondheidscentrum Asielzoekers
Netwerk Dementie Friesland
SV Benefits
b

Basisrapportage

Met een basisrapportage krijgt u de resultaten van het onderzoek in tabel- en grafiekvorm in een Word-document. U kunt dan zelf aan de slag om de analyses erbij te schrijven en conclusies en aanbevelingen te formuleren.

i

Volledige rapportage

De volledige rapportage bestaat uit een compleet rapport met de resultaten van het onderzoek en bevat: tabellen, grafieken, tekstuele analyse en conclusies en aanbevelingen.

Management dashboard tool

Naast de volledige rapportage kan er een dashboard geheel op maat samengesteld worden, waarmee in één overzicht de tevredenheid en de veranderingen ervan in beeld worden gebracht.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?
Wij laten u graag alle mogelijkheden zien, zodat u zelf kunt bepalen of de OMApp en Onderzoeksbieb met alle gevalideerde onderzoeken iets voor u is. 

info@omapp-advies.nl
06 38 32 28 92

Volg ons

Realisatie: Pica2Studio