Meten van de tevredenheid om de juiste beslissingen te nemen

Tevredenheidsonderzoeken

Het meten van de tevredenheid geeft inzage in hoe iedereen de kwaliteit ervaart. Klanten, cliënten, medewerkers, vrijwilligers, familieleden/mantelzorgers van cliënten: iedereen kijkt er op zijn eigen manier naar.

Door dit vast te leggen in een tevredenheidsmeting wordt er een soort nulpunt bepaald. Met een regelmatig terugkerend onderzoek kan op die manier gemeten worden of aanpassingen in het proces het beoogde effect hebben gehad. Op die manier dragen de metingen bij aan het hele kwaliteitsverbeteringstraject.

Tot volle tevredenheid

Dat de combinatie van de software en de onderzoeken uit de Onderzoeksbieb werkt, bewijzen de resultaten van diverse zorgorganisaties. Zo werken bijvoorbeeld Vredewold, Westerkim, Zorggroep Apeldoorn, Dialyse Centrum Groningen, Drents Museum en vele andere organisaties met de oplossing, naar volle tevredenheid.

Cliënttevredenheid

Met de invoering van het Kwaliteitskader en de nadruk op continu verbeteren, wordt nu vaker de tevredenheid gemeten. Met onze aanpak gaat dit op een onderbouwde wijze en krijgt u data waar u op kunt sturen.

Klanttevredenheid

Wat kunt u nog meer doen om uw klanten tevreden te houden? Met dit te meten krijgt u hier inzage in. Het is ook mogelijk de tevredenheid uit te drukken in een NPS score.

Medewerkerstevredenheid

Mensen die met plezier naar hun werk gaan, zijn productiever, melden zich niet zo snel ziek als ze zich niet zo lekker voelen en ze zijn loyaler aan uw bedrijf.

Whitepaper

Speciaal voor de zorgsector hebben wij een whitepaper samengesteld waarin uitgebreid ingegaan wordt hoe met het op de juiste manier implementeren van een meetinstrument voor kwaliteitsmetingen direct kan leiden tot resultaat.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?
Wij laten u graag alle mogelijkheden zien, zodat u zelf kunt bepalen of de OMApp en Onderzoeksbieb met alle gevalideerde onderzoeken iets voor u is. 

info@omapp-advies.nl
06 38 32 28 92

Volg ons

Realisatie: Pica2Studio