Over ons

Alexandra Tuin
Ik ben al jaren werkzaam als adviseur op het gebied van kwaliteit en beleid, in de zorg en ook in de dienstverlenende sector. Het geeft mij altijd veel voldoening om teams te begeleiden in projecten, als projectleider of procesbegeleider.

Om veranderingen door te voeren ter verbetering van de (ervaren) kwaliteit van dienstverlening. Aan directies, managementteams en leidinggevenden bij o.a. visie-, strategie- en beleidsontwikkeling, ga ik altijd voor de samenwerking, met het oog op de toekomst en het gewenste resultaat. Ik ben veranderingsgericht en vernieuwend en zoek naar methodes die de bedrijfsvoering verbeteren.

mirjam van dijk

Ik ben Mirjam van Dijk, verpleegkundige en gezondheidswetenschapper. Na begonnen te zijn als verpleegkundige in de ouderenzorg ben ik inmiddels een aantal jaren werkzaam als medewerker beleid en kwaliteit in de ouderenzorg. Mijn opleiding in combinatie met mijn ervaring op de werkvloer biedt een uitstekende basis om organisaties te adviseren en begeleiden in veranderings- en verbetertrajecten. Ik heb meerdere projecten succesvol afgerond in de ouderenzorg, zoals invoering zorgplansystematiek, kwaliteitssysteem en HKZ certificeringstraject. Daarnaast succesvolle afronding van IGJ trajecten.

De zorgsector staat voor nieuwe uitdagingen: meer doen met minder geld. Het gevaar is dat de kwaliteit van zorg in het geding komt. Ik zet me graag in voor organisaties om dit te voorkomen.

Onze aanpak

Onze aanpak kenmerkt zich door een op de praktijk gerichte benadering. Wij streven naar een (langdurige) samenwerking en gaan liever niet voor snelle ad hoc oplossingen.

Wij zijn mensen van de praktijk. Wij hebben gedegen kennis van hoe een onderzoek op te zetten en uit te voeren.

Kennis maken?

Wilt u kennis met ons maken en wilt u meer weten over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

info@omapp-advies.nl
06 38 32 28 92

Volg ons

Realisatie: Pica2Studio